יום שבת, 11 בנובמבר 2017

עוגיות חמאה עם ריבה

עוגיות חמאה עם ריבה
של קארין גורן

2 כוסות / 300 גרם קמח
שני שליש כוס / 80 גרם אבקת סוכר
150 גרם חמאה קרה
שליש כוס שמן

·      מעבדים את הבצק, רק עד לקבלת בצק אחיד, לא לעבד יותר מידי את הבצק.
·      ליצור כדורים קטנים
·      להניח על תבנית אפייה
·      ליצור שקע בכל עוגייה, בעזרת האצבע או בעזרת ידית עגולה של כף עץ, או כל רעיון אחר.
·      למלא את השקעים בריבה
·      לאפות כ-15 דקות בחום של 160 מעלות



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה