עוגת
שזיפים בחושה
8
שזיפים חתוכים לקוביות
3 כפות
סוכר חום
3
ביצים
כוס
סוכר
חצי
כוס שמן
כוס
מיץ תפוזים
3
שקיות סוכר ווניל
כוס
ורבע קמח תופח
לפזר
על קוביות השזיפים את הסוכר החום ולהניח רבע שעה
בקערה
גדולה להקציף ביצים, סוכר ווניל וסוכר, עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
להוסיף
את השמן תוך כדי הקצפה.
להוסיף
את מיץ התפוזים והקמח תוך כדי ערבול, עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
לשמן
תבנית אפייה ולהעביר לתוכה את תערובת העוגה.
לפזר
את השזיפים החתוכים מעל תערובת העוגה
לאפות
בחום של 170 מעלות, 40 דקות
העוגה
מוכנה כשקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.