יום ראשון, 14 בינואר 2018

בארפי קוקוס - coconut burfi

בארפי קוקוס
כוס קוקוס מגורר (עדיף טרי)
כוס קמח
כוס חלב
כוס גהי
סוכר קנים

לערבב את החומרים במחבת ולבשל על להבה בינונית תוך בחישה מתמדת עד שהתערובת מסמיכה.
כשהתערובת נראית כמו גוש אחד שנפרד מהמחבת להעביר מיד לתבנית משומנת.
לדחוס וליישר את התערובת, לחתוך לריבועים ולקרר
לשמור במיכל אטום.

בארפי קוקוס - 2
כוס שמנת
כוס סוכר
כוס אבקת חלב
חצי כוס קוקוס מיובש
חצי כוס אגוזי מלך מרוסקים
רבע כפית הל

לשמן תבנית
להביא לרתיחה שמנת
להנמיך את הלהבה להוסיף סוכר ולבשל תוך בחישה מתמדת בערך 7 דקות עד שהתערובת מגיעה לטמפרטורה של 110 מעלות, (במד חום של ממתקים מגיע לשלב של thread = חוט)



להוסיף אבקת חלב, ולהמשיך בבישול ערבוב עוד 3 דקות עד שהתערובת נפרדת מהמחבת
לכבות את האש, להוסיף קוקוס, הל ואגוזי מלך.
להעביר לתבנית המשומנת, להניח להתקרר כשעה, לחתוך לריבועים.