עוגיות ריבה ללא גלוטן
120 גרם חמאה רכה
70 גרם סוכר לבן
70 גרם סוכר חום דמררה
2 חלמונים
120 גרם (חצי כוס) חמאת שקדים או חמאת בוטנים
כפית תמצית ווניל
כוס + שלושת רבעי כוס קמח שקדים
40 (שליש כוס) גרם קורנפלור
כפית אבקת אפייה
חצי כפית מלח
להקציף חמאה עם סוכר לבן וסוכר חום דמררה
להוסיף את החלמונים ולהמשיך בהקצפה
להוסיף את תמצית הווניל וחמאת השקדים / הבוטנים
ולהמשיך בהקצפה
בקערה שנייה מערבבים קמח שקדים, אבקת אפייה, מלח
וקורנפלור
מאחדים את שתי התערובות, היבשה והרטובה
בעזרת כף גלידה קטנה יוצרים כדורים, בכל כדור
יוצרים שקע
בכל שקע שמים כחצי כפית ריבה
לאפות בחום של 160 מעלות 13 דקות