עוגיות
שוקולד צ'יפס בשני צבעים
מתכון של קארין גורן
כפית תמצית ווניל
2 ביצים
כפית אבקת סודה לשתייה
חצי כפית מלח
לעוגיות הבהירות
כוס שוקולד צ'יפס מריר
לעוגיות הכהות
כוס שוקולד צ'יפס לבן
·
לערבל את
החמאה, תמצית הווניל ושני סוגי הסוכר עד לקבלת תערובת קרמית בהירה ותפוחה
·
להוסיף את
הביצים אחת אחת ולהמשיך בערבול, עד לקבלת תערובת אחידה.
·
בקערה נפרדת
לערבב את הקמח, הסודה לשתייה והמלח, ולהוסיף לתערובת שבמערבל.
·
לערבל עד
לקבלת תערובת אחידה
·
לחלק את
תערובת הבצק לשניים
·
לקערה אחת
להוסיף את הקמח והשוקולד צ'יפס המריר
·
לקערה שנייה
להוסיף את הקקאו והשוקולד צ'יפס הלבן.
·
ליצור כדורים
קטנים, ולהניח במרווחים בתבנית אפייה
·
לאפות ב-160
מעלות, כ-10 דקות, עד ששולי העוגיות משחימים קלות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה