יום שבת, 11 בנובמבר 2017

עוגיות שוקולד צ'יפס בשני צבעים

עוגיות שוקולד צ'יפס בשני צבעים
מתכון של קארין גורן

250 גרם חמאה רכה
150 גרם סוכר לבן (שלושת רבעי כוס)
180 גרם סוכר חום כהה (שלושת רבעי כוס דחוסה)
כפית תמצית ווניל
2 ביצים
280 גרם קמח (2 כוסות)
כפית אבקת סודה לשתייה
חצי כפית מלח

לעוגיות הבהירות
40 גרם קמח (רבע כוס)
כוס שוקולד צ'יפס מריר

לעוגיות הכהות
40 גרם קקאו (רבע כוס)
כוס שוקולד צ'יפס לבן

·      לערבל את החמאה, תמצית הווניל ושני סוגי הסוכר עד לקבלת תערובת קרמית בהירה ותפוחה
·      להוסיף את הביצים אחת אחת ולהמשיך בערבול, עד לקבלת תערובת אחידה.
·      בקערה נפרדת לערבב את הקמח, הסודה לשתייה והמלח, ולהוסיף לתערובת שבמערבל.
·      לערבל עד לקבלת תערובת אחידה
·      לחלק את תערובת הבצק לשניים
·      לקערה אחת להוסיף את הקמח והשוקולד צ'יפס המריר


·      לקערה שנייה להוסיף את הקקאו והשוקולד צ'יפס הלבן.


·      ליצור כדורים קטנים, ולהניח במרווחים בתבנית אפייה
·      לאפות ב-160 מעלות, כ-10 דקות, עד ששולי העוגיות משחימים קלות.






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה