כוס חמאת בוטנים
50 גרם חמאה
כוס אבקת סוכר
קורט מלח
3 כוסות פצפוצי אורז
200 גרם שוקולד מריר מומס
- להקציף את החמאה, חמאת הבוטנים ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה
- להוסיף את פצפוצי האורז ולהמשיך בערבול איטי כדי לא לרסק את פצפוצי האורז, עד שתתקבל תערובת אחידה.
- לרפד תבנית אפייה גדולה בנייר שעווה
- ליצור כדורים ולהניח על התבנית המרופדת
- לקרר במקפיא כדי שיהיו קשים וכך גם קלים לציפוי
- לטבול בשוקולד מומס להניח בחזרה על תבנית האפייה הקרה, השילוב של הכדורים הקרים, נייר השעווה והתבנית הקרה יגרמו לשוקולד להתקשות מיידית על הכדורים, כך הציפוי יהיה אחיד. חשוב מה שפחות לגעת בידיים, כדי לא לחמם את השוקולד.
הכלים בהם נעזרתי במתכון: