כוס סוכר
3 ביצים
שלושת רבעי כוס שמן
שלושת רבעי כוס מיץ תפוזים
כף תמצית ווניל
כוס וחצי קמח
שקית אבקת אפייה
·
להקציף במערבל
את הסוכר והביצים עד לקבלת תערובת אחידה
·
להוסיף את
השמן, מיץ התפוזים ותמצית הווניל ולהמשיך בערבול
·
לערבב יחד את
הקמח ואבקת האפייה ולהוסיף למערבל
·
לערבל רק עד
לקבלת תערובת אחידה, לא יותר מידי.
·
לאפות ב-180
מעלות כחצי שעה, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש
·
להכנת סירופ –
לערבב רבע כוס מיץ תפוזים עם 3 כפות סוכר, ולחמם במיקרוגל עד שהסוכר נמס.
·
לשפוך את
הסירופ על העוגה בעודה חמה