עוגת דבש
4 ביצים
כוס שמן קנולה
שני שליש כוס סוכר
כוס דבש
רבע כוס מיץ תפוזים
3 כפות וויסקי
שלוש כוסות ושני שליש כוס קמח
כפית וחצי אבקת אפייה
כפית ורבע סודה לשתייה
חצי כפית מלח
כפית קינמון
כפית אבקת גינג'ר
רבע כפית ציפורן
שלושת רבעי כוס מים רותחים עם 2 כפיות נס קפה –
לקרר
להקציף ביצים עם הסוכר
להוסיף שמן ולהמשיך בהקצפה
להוסיף דבש, מיץ תפוזים וויסקי ולהמשיך להקציף
בקערה שנייה לערבב קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה,
מלח, קינמון, ג'ינג'ר וציפורן
לערבב יחד את החומרים הרטובים עם החומרים היבשים
להוסיף את הקפה
לאפות בחום של 170 מעלות כ-40 דקות, עד שקיסם
שננעץ בעוגה יוצא יבש.