עוגת פירורים ללא גלוטן
2 כוסות קמח שקדים
3/4 כוס קוקוס
חצי כוס סוכר דמררה
2 כפות קמח קוקוס
100 גרם חמאה מומסת
כפית תמצית ווניל
ריבה
ליצור תערובת פירורית מכל המרכיבים, ללא הריבה
לשטח מחצית מהתערובת בתבנית, להדק היטיב לתבנית
לאפות כ-10 דקות עד להזהבה קלה
להניח להתקרר
לפזר מעל את הריבה
לפזר את שארית תערובת הבצק ולמעוך קלות מעל הריבה
לאפות 25 דקות
לקרר בטמפרטורת החדר, ולהכניס למקרר לשעתיים לפחות,
כדי שאפשר יהיה לחתוך את העוגה צריך שהיא תהייה קרה, החמאה שבבצק מתקשה בקירור מה שגורם לעוגה להתייצב.