טארטלט פירות
טארטלט זהו טארט קטן
הפעם הכנתי טארטלטים על בסיס בצק עלים.
בטארטלטים אפשר למלא כל פרי שרוצים, אני
שמתי בחלקם משמשים פרוסים לפרוסות דקות, ובחלקם ריבת דובדבנים.
החומרים
בצק עלים מופשר אבל עדיין קר, אפשר לקנות
ריבועי בצק עלים קפוא, ואפשר לקנות גליל של בצק עלים קפוא ולחתוך אותו לריבועים.
פירות שונים, ריבת שמכילה חתיכות של פרי
(לא ריבה חלקה).
חותכים ריבוע בצק, ועוד מסגרת של בצק,
מניחים את מסגרת הבצק מעל ריבוע הבצק, ודוקרים עם מזלג באמצע, כדי שהחלק האמצעי לא
ייתפח ותיווצר מעין תיבה, כך:
ממלאים במרכז את קרם השקדים
ומעל מניחים פירות או ריבה
אופים בחום של 180 מעלות, כ-45 דקות, עד להשחמת הבצק.