בארפי "7 כוסות"
בארפי שקיבל את השם שלו מהעובדה
שסך כל המרכיבים שלו הוא 7 כוסות
כוס קמח חומוס
כוס סוכר
2 כוסות שמנת מתוקה
כוס גהי או חמאה
כוס קוקוס
כוס אגוזים שונים קצוצים
קורט הל
לקלות את קמח החומוס מספר דקות, תוך
בחישה מתמדת, עד שמתחיל להתפזר ריח הקלייה במטבח.
להעביר את הקמח לקערה
לחמם את הגהי על אש נמוכה
להוסיף את הקוקוס והאגוזים ולערבב
לטגן
להוסיף את קמח החומוס, הסוכר, והשמנת
לבשל את התערובת תוך בחישה מתמדת עד
שהיא מסמיכה ונפרדת מהמחבת
להוסיף את ההל, לערבב ולכבות את האש
להעביר את התערובת לתבנית קטנה
מרופדת בנייר פרגמנט
להניח לתערובת להתקרר ולהתייצב מספר
שעות
לחתוך לקוביות