יום שבת, 11 בנובמבר 2017

עוגיות גרנולה

עוגיות גרנולה
מתכון של קארין גורן

250  גרם חמאה רכה
שלושת רבעי סוכר לבן
כוס ורבע סוכר חום כהה
שתי ביצים
280  גרם קמח (2 כוסות)
כפית סודה לשתייה
שתי כפיות קינמון
רבע כפית מלח
שלוש וחצי כוסות שיבולת שועל עדינה
כוס אגוזי מלך או פקאן
כוס חמוציות
כוס שוקולד צ'יפס
,
·      לערבל במערבל חמאה ושני סוגי סוכר עד לקבלת תערובת אחידה ותפוחה
·      להוסיף את הביצים אחת אחת ולערבל היטיב
·      לערבב בקערה נפרדת קמח, סודה לשתייה, קינמון ומלח.
·      להוסיף את התערובת היבשה למערבל
·      לערבל לתערובת אחידה
·      להוסיף שיבולת שועל, לערבב היטיב
·      להוסיף אגוזי מלך, חמוציות ושוקולד צ'יפס
·      ליצור כדורים קטנים ולסדר אותם בתבנית אפייה במרווחים
·      לאפות 15 דקות, בחום של 160 מעלות



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה