בקערה לערבב:
2 כוסות קמח שקדים
1 כפית אבקת אפייה
רבע כפית מלח
בקערה שנייה להקציף:
חצי כוס אבקת סוכר
120 גרם
חמאה רכה
להוסיף:
כפית תמצית ווניל
2 ביצים
חלמון ביצה
להוסיף:
גביע גיל
ולהמשיך בהקצפה עד שתתקבל תערובת אחידה.
לאחד את שתי התערובות, היבשה והרטובה, ולהעביר לתבנית אפייה.
בקערית לערבב:
60 גרם חמאה מומסת
חצי כוס אבקת סוכר
כף קמח שקדים
2 כפות קינמון
לפזר את התערובת שהתקבלה בגושים, בעזרת כף, בתערובת שכבר בתבנית.
ולערבב את שתי התערובות בעזרת סכין בצורה אקראית.
לאפות בחום 170 מעלות, 35 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
לציפוי העוגה, לערבב:
2/3 כוס אבקת סוכר
5 כפות שמנת או חלב
כפית תמצית ווניל
ולשפוך על העוגה מיד כשמוציאים אותה מהתנור, כשהעוגה עדיין חמה.
הערה: אם רוצים עוגה ללא פחמימות, מחליפים את אבקת הסוכר בתחליף סוכר.