יום שישי, 10 בנובמבר 2017

עוגת גבינה אפויה

עוגת גבינה אפויה
750 גר` גבינה לבנה 5%
חבילה אינסטנט פודינג וניל
4 כפות קורנפלור
¾ כוס סוכר
5 חלמונים
2 סוכר וניל

מערבבים את כל החומרים ביחד בקערה גדולה

מקציפים עד לקבלת קצף נוקשה:
5 חלבונים
¼ כוס סוכר בהדרגה

·       מערבבים בעדינות את שתי התערובות
·       מניחים על המדף התחתון של תנור האפייה כלי חסין חום עם מים רותחים למהלך כל האפייה
·       מכניסים את העוגה לתנור קר, מדליקים את התנור ל-150 מעלות ואופים שעה

·       מכבים את התנור ומשאירים בתוכו את העוגה להתקרר.

עוגת הגבינה מצופה בג'לי תות


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה