עוגת גבינה אפויה
750 גר` גבינה לבנה 5%
חבילה אינסטנט פודינג וניל
4 כפות קורנפלור
¾ כוס סוכר
5 חלמונים
2 סוכר וניל
מערבבים את כל החומרים ביחד בקערה גדולה
מקציפים עד לקבלת קצף נוקשה:
5 חלבונים
¼ כוס סוכר בהדרגה
· מערבבים בעדינות את שתי התערובות
· מניחים על המדף התחתון של תנור האפייה כלי חסין חום עם מים רותחים
למהלך כל האפייה
· מכניסים את העוגה לתנור קר, מדליקים את התנור ל-150 מעלות ואופים שעה
· מכבים את התנור ומשאירים בתוכו את העוגה להתקרר.
עוגת הגבינה מצופה בג'לי תות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה