עוגת שוקולד נוגט
כוס וחצי קמח
כפית אבקת אפייה
200 גרם חמאה
200 גרם שוקולד
מריר
100 גרם אבקת נוגט
4 ביצים
כוס סוכר
חצי כוס חלב
4 כפות ליקר קפה
להמיס בבאן-מארי את
החמאה, השוקולד ואבקת הנוגט
להקציף ביצים עם
סוכר
לערבב בקערה את
הקמח עם אבקת האפייה
לאחד את שלושת
התערובות
להוסיף חלב וליקר
לאפות ב-170 מעלות
כחצי שעה, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש
אם אופים בתבנית
שקעים קטנה, כמו שאני אפיתי, זמן האפייה מתקצר ל-20 דקות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה