יום שישי, 10 בנובמבר 2017

עוגת שוקולד נוגט

עוגת שוקולד נוגט
כוס וחצי קמח
כפית אבקת אפייה
200 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם אבקת נוגט
4 ביצים
כוס סוכר
חצי כוס חלב
4 כפות ליקר קפה

להמיס בבאן-מארי את החמאה, השוקולד ואבקת הנוגט
להקציף ביצים עם סוכר
לערבב בקערה את הקמח עם אבקת האפייה
לאחד את שלושת התערובות
להוסיף חלב וליקר
לאפות ב-170 מעלות כחצי שעה, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש

אם אופים בתבנית שקעים קטנה, כמו שאני אפיתי, זמן האפייה מתקצר ל-20 דקות.





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה