יום חמישי, 15 בפברואר 2018

בארפי קשיו - Kaju burfi

בארפי קשיו  - Kaju Katli / Kaju burfi
250 גרם קשיו
40 גרם אבקת חלב
200 גרם סוכר
100 מ"ל מים
כפית גהי

לטחון את הקשיו, ולהעביר דרך מסננת שלא יהיו גושים. חשוב לא לטחון הכול ביחד כי אסור לטחון הרבה זמן כי תיווצר משחה ולא אבקה.
לערבב את אבקת הקשיו עם אבקת החלב
לערבב סוכר ומים ולבשל להכנת סירופ, עד שנוצרות בועות גדולות בסירופ.
להוסיף לסירופ את הקשיו עם אבקת החלב ולהמשיך בבישול על אש נמוכה,
לערבב כל הזמן עד שנוצרת תערובת שנפרדת מהמחבת.
לכבות את האש
לערבב היטיב, ולשטח את התערובת במחבת כדי שהתערובת תתקרר מעט
להעביר את התערובת לניילון נצמד, וללוש את התערובת בתוך הניילון בלי לגעת בידיים.
ללוש כשתי דקות, לרדד את התערובת ולחתוך לקוביות

את הקשיו אפשר להחליף בשקדים - Almond Katli / Badam burfi
או בפיסטוק, או באגוזי מלך.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה