בארפי תפוז
כוס קמח
כוס אבקת חלב
כוס מיץ תפוזים
חצי כוס קליפת תפוז מגוררת
חצי כוס גהי (או 200 גרם חמאה)
כוס וחצי סוכר
במחבת לחמם את הגהי
להוסיף את הקמח ולערבב
לערבב כל הזמן כדי שהתערובת לא תישרף,
על חום נמוך, עד שהתערובת מקבלת גוון זהוב.
להוסיף את קליפת התפוז ולערבב היטיב
להוסיף את מיץ התפוזים בהדרגה, כל פעם
קצת תוך כדי ערבוב מתמיד כדי שלא ייווצרו גושים.
לאחר שכל המיץ נספג היטיב מוסיפים את
הסוכר
להוסיף את אבקת החלב ולהמשיך בערבוב
להעביר את התערובת לתבנית קטנה משומנת ולהניח להתקרר
להעביר את התערובת לתבנית קטנה משומנת ולהניח להתקרר
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה