יום שני, 26 בפברואר 2018

בארפי תפוז

בארפי תפוז

כוס קמח
כוס אבקת חלב
כוס מיץ תפוזים
חצי כוס קליפת תפוז מגוררת
חצי כוס גהי (או 200 גרם חמאה)
כוס וחצי סוכר

במחבת לחמם את הגהי
להוסיף את הקמח ולערבב
לערבב כל הזמן כדי שהתערובת לא תישרף, על חום נמוך, עד שהתערובת מקבלת גוון זהוב.
להוסיף את קליפת התפוז ולערבב היטיב
להוסיף את מיץ התפוזים בהדרגה, כל פעם קצת תוך כדי ערבוב מתמיד כדי שלא ייווצרו גושים.
לאחר שכל המיץ נספג היטיב מוסיפים את הסוכר
להוסיף את אבקת החלב ולהמשיך בערבוב
להעביר את התערובת לתבנית קטנה משומנת ולהניח להתקרר

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה