יום חמישי, 15 בפברואר 2018

בארפי חלב

בארפי חלב
2 כוסות אבקת חלב
 ½כוס חלב
¾ כוס סוכר
½ כוס גהי
כפית מי וורדים
8 פיסטוקים קצוצים גס
8 שקדים קצוצים גס


לחמם גהי
להוסיף חלב ואבקת חלב ולערבב על אש נמוכה כשתי דקות, עד לקבלת תערובת קרמית
להוסיף את הסוכר ומי הוורדים
להמשיך בבישול כשש דקות, על אש נמוכה, ולערבב כל הזמן
כדי לבדוק אם זה מוכן, להעביר מעט מהתערובת לצלחת משומנת, ולנסות ליצור כדור, אם זה מצליח התערובת מוכנה.
להעביר את התערובת לתבנית קטנה מרופדת בנייר פרגמנט, להדק וליישר את התערובת
לפזר את הפיסטוקים והשקדים, וללחוץ אותם קלות מעל הבארפי.
להניח להתקרר
לפרוס לקוביות בעזרת סכין חדה משומנת



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה