בארפי גזר
4 כפות גהי
4 כוסות גזר מגורר
כוס חלב
3 כוסות סוכר
כוס וחצי אבקת חלב
כוס שמנת
כפית הל
כף קשיו קצוצים
כף צימוקים
במחבת מחממים את הגהי
מוסיפים את הגזר, החלב והסוכר מערבבים
ומבשלים על אש בינונית בערך כרבע שעה
מוסיפים את הקשיו והצימוקים
מכסים את המחבת ומבשלים עוד חמש דקות
להוסיף את אבקת החלב ומערבבים
מוסיפים את השמנת וממשיכים לערבב עד
שרוב הנוזלים מתאדים והתערובת מסמיכה
מוסיפים את ההל ומערבבים
מעבירים את התערובת לתבנית קטנה מרובעת,
משומנת
לפזר מעל שברי שקדים ופיסטוקים לקישוט
להדק את התערובת בתבנית ולהשאיר להתקרר
לחתוך לריבועים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה