יום שני, 26 בפברואר 2018

בארפי מנגו

בארפי מנגו
 3 כפות גהי
¼ כוס חלב
2 כוסות אבקת חלב

כוס מחית מנגו
כוס קויה
כף גהי
¼ כוס חלב
חצי כוס סוכר
כפית הל
שברי שקדים, אגוזים, קשיו וגרעיני חמנייה

מכינים את ה-khoya
מחממים 3 כפות גהי ורבע כוס חלב במיקרוגל
שופכים על אבקת החלב ומערבבים היטיב
למתכון הזה צריכה קויה גרגרית ולא חלקה, לכן אם התערובת המתקבלת חלקה מוסיפים עוד אבקת חלב עד שמתקבלת תערובת גרגרית, אותה מעבירים דרך מסננת כדי שתהייה אחידה ופירורית.

מחממים כף גהי
מוסיפים מחית מנגו ממשיכים לערבב עד שהתערובת מצטמצמת
מוסיפים הל ומערבבים
מוסיפים כוס מתערובת ה-khoya וממשיכים לערבב
מעבירים לתבנית משומנת ומניחים להתקרר ולהתייצב
חותכים לקוביות



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה