עוגת רעידת אדמה
עוגת שוקולד
115 גרם שוקולד מריר קצוץ
270 גרם / שתי כוסות ורבע קמח
70 גרם / שלושת רבעי כוס קקאו לא ממותק
כפית וחצי אבקת אפייה
חצי כפית סודה לשתייה
חצי כפית מלח
כוס קפה חמים או כוס מים
כוס רוויון
280 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
450 גרם /
שתי כוסות ורבע סוכר
5 ביצים גדולות
כפית וחצי תמצית ווניל
לחמם את התנור ל-170 מעלות
להקציף חמאה עד שתהייה חלקה וקרמית
להוסיף את השוקולד המומס ולערבב עד לקבלת תערובת
אחידה
להוסיף את תערובת הקפה / ריוויון ותערובת הקמח
בשלוש סיבובים, לערבב טוב לאחר כל הוספה. לערבב רק עד שתתקבל תערובת אחידה, לא
יותר מידי.
כוס קוקוס
כוס שוקולד צ'יפס
כוס פקאן קצוץ גס
100 חמאה
חבילת גבינת שמנת (פילדלפיה)
300 גרם אבקת סוכר
לשמן תבנית אפייה
לשפוך את תערובת
העוגה
להוסיף לסיר את
אבקת הסוכר, לערבב היטיב ולשפוך לתבנית מעל תערובת עוגת השוקולד
לאפות בחום של 170
מעלות, כ-45 דקות עד שנוצר קרום קשה סדוק.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה