פינוקי שוקולד-נוגט
אורן גירון
החומרים:
250 גר' שוקולד מריר איכותי
200 גר' חמאה
150 גרם אבקת נוגט
60 גר' קקאו
50 גר' קמח / קמח מצה דק
100 גרם גולדן סירופ, בהיר או כהה
40 גר' סוכר
4 ביצים
250 גר' שוקולד מריר איכותי
200 גר' חמאה
150 גרם אבקת נוגט
60 גר' קקאו
50 גר' קמח / קמח מצה דק
100 גרם גולדן סירופ, בהיר או כהה
40 גר' סוכר
4 ביצים
אופן ההכנה:
בקערה בתוך סיר עם מים רותחים
קלות (בן מארי), ממיסים שוקולד וחמאה.
בקערה נפרדת מקציפים ביצים, גולדן סירופ וסוכר לתערובת אחידה
ותפוחה.
מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים בזרם דק, תוך ערבוב רצוף ומוסיפים אבקת נוגט.
מנפים חומרים יבשים, ומוסיפים בתנועות קיפול לתערובת.
מעבירים לתבניות מסיליקון, ואופים בחום בינוני 170 מעלות כ-12 דקות, עד שהמאפה מתרומם ומתייצב.
מצננים מעט על רשת, והופכים על צלחת הגשה. לאבק באבקת סוכר או קקאו ולהגיש.
מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים בזרם דק, תוך ערבוב רצוף ומוסיפים אבקת נוגט.
מנפים חומרים יבשים, ומוסיפים בתנועות קיפול לתערובת.
מעבירים לתבניות מסיליקון, ואופים בחום בינוני 170 מעלות כ-12 דקות, עד שהמאפה מתרומם ומתייצב.
מצננים מעט על רשת, והופכים על צלחת הגשה. לאבק באבקת סוכר או קקאו ולהגיש.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה