יום שלישי, 17 באפריל 2012

לזניה לפסח


לזניה לפסח
6 מצות
שתי כוסות מים
4 כפות גדושות של רסק עגבניות
500 גרם גבינה לבנה
גביע גבינת קוטג'
3 ביצים
2 כפיות מלח
חצי כפית פלפל שחור
2 כפות אורגנו
כפית סוכר
גבינה צהובה מגוררת
זיתים מגולענים
  • להרטיב את המצות שיתרככו
  • לערבב מים, רסק עגבניות, כפית סוכר, כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, כף אורגנו.
  • בקערה נפרדת לערבב גבינות, ביצים, כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, כף אורגנו
  • לפזר בתבנית מעט מרוטב העגבניות
  • לסדר בתבנית שתי מצות, אחת ליד השנייה
  • לפזר מחצית מתערובת הגבינות, לפזר מעל מעט מרוטב העגבניות
  • לסדר מעל שתי מצות נוספות, מעליהן את שאר תערובת הגבינות
  • להניח עוד שתי מצות
  • לשפוך מעל את שארית רוטב העגבניות
  • לפזר גבינה צהובה
  • לפזר מעל הכול זיתים, אפשר גם טבעות בצל
  • לאפות בחום של 170 מעלות, כחצי שעה, עד שהלזניה מזהיבה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה