פשטידת קישואים לפסח
3 מצות, תלוי בגודל התבנית
7 קישואים בינוניים
בצל גדול
כוס וחצי חלב
2 ביצים
2 כפות גדושות של אבקת מרק בצל
רבע כפית פלפל שחור גרוס
גבינה צהובה מגוררת
- להרטיב את המצות כדי שיתרככו ויהיה קל לעצב בעזרתן את תחתית הפשטידת
- לפרוס את הקישואים לפרוסות דקות
- לחצות את הבצל לרבעים, ולפרוסות דקות
- לטגן את הבצל עד להזהבה
- להוסיף לבצל המטוגן את פרוסות הקישואים ולהמשיך בטיגון, תוך כדי ערבוב עדין כדי לא למעוך את הקישואים
- לכסות את הבצל עם הקישואים לאידוי, עד שהקישואים ייצרבו קלות, הצריבה גורמת לטעם נפלא.
- לסדר את המצות בתבנית
- לפזר מעל המצות את הקישואים והבצל
- לערבב בקערה את החלב, הביצים, אבקת המרק והפלפל השחור, ולשפוך מעל הקישואים
- לפזר גבינה צהובה
- לאפות כ-40 דקות עד להזהבת הפשטידה



אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה