יום שלישי, 17 באפריל 2012

פשטידת קישואים לפסח


פשטידת קישואים לפסח
3 מצות, תלוי בגודל התבנית
7 קישואים בינוניים
בצל גדול
כוס וחצי חלב
2 ביצים
2 כפות גדושות של אבקת מרק בצל
רבע כפית פלפל שחור גרוס
גבינה צהובה מגוררת
  • להרטיב את המצות כדי שיתרככו ויהיה קל לעצב בעזרתן את תחתית הפשטידת
  • לפרוס את הקישואים לפרוסות דקות
  • לחצות את הבצל לרבעים, ולפרוסות דקות
  • לטגן את הבצל עד להזהבה
  • להוסיף לבצל המטוגן את פרוסות הקישואים ולהמשיך בטיגון, תוך כדי ערבוב עדין כדי לא למעוך את הקישואים
  • לכסות את הבצל עם הקישואים לאידוי, עד שהקישואים ייצרבו קלות, הצריבה גורמת לטעם נפלא.
  • לסדר את המצות בתבנית
  • לפזר מעל המצות את הקישואים והבצל
  • לערבב בקערה את החלב, הביצים, אבקת המרק והפלפל השחור, ולשפוך מעל הקישואים
  • לפזר גבינה צהובה
  • לאפות כ-40 דקות עד להזהבת הפשטידה


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה