בארפי תפוחים
https://www.youtube.com/watch?v=OCiiH9ZxDs4&t=1s
3 כוסות תפוח מגורר
כוס קוקוס
כוס וחצי סוכר
חצי כוס אגוז מלך קצוצים
רבע כפית הל
כף פיסטוק קצוץ
לחמם במחבת את הקוקוס, הסוכר והתפוח
בחום בינוני עד שהתערובת מתחילה להתחבר והתפוח נעשה רך מאוד, לוקח בערך 10 דקות.
להוסיף את ההל ואגוזי המלך, לערבב
היטיב, להמשיך בבישול תוך בחישה מתמדת עד שמתקבלת תערובת שנראית כמו בצק רך.
להעביר את התערובת לתבנית קטנה משומנת.
וכשהתערובת עדיין חמה, להדק את התערובת
לתבנית ולחתוך לריבועים.
לפזר את הפיסטוקים מעל, ולהדק אותם
לתערובת.
ואחרי שעתיים, כשהתערובת התקררה
והתייצבה, אפשר להוציא מהתבנית ולשמור בקופסה אטומה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה