כדורי
רום
150 גרם פקאן (אגוז מלך, אגוז לוז שקדים)
150 גרם
פתי בר
60 גרם
אבקת סוכר
15 גרם
(2 כפות) אבקת קקאו
2 כפות
דבש / מייפל / אגבה
רבע כוס
רום
לציפוי:
אבקת סוכר, אגוזים קצוצים שונים, אבקת קקאו לא ממותק.
שוקולד
מומס.
לרסק את
כל החומרים במעבד מזון עד שתתקבל תערובת אחידה שאפשר ליצור ממנה כדורים.
להעביר את התערובת לקערה, לכסות את הקערה בניילון נצמד, ולהניח לתערובת להתייצב.
לרפד מגש בנייר אפייה.
להעביר את התערובת לקערה, לכסות את הקערה בניילון נצמד, ולהניח לתערובת להתייצב.
לרפד מגש בנייר אפייה.
ליצור
כדורים, ולהניח אותם במגש.
להכניס את המגש עם הכדורים למקרר להתייצבות.
לפזר בצלחת אבקת סוכר או אגוזים או אבקת קקאו ולגלגל בהם את כדורי הרום.
או להמיס שוקולד ולטבול בו את כדורי הרום.
להכניס את המגש עם הכדורים למקרר להתייצבות.
לפזר בצלחת אבקת סוכר או אגוזים או אבקת קקאו ולגלגל בהם את כדורי הרום.
או להמיס שוקולד ולטבול בו את כדורי הרום.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה