עוגת סולת תמרים ואגוזי מלך
כוס אגוזי מלך קצוצים
2 כוסות תמרים קצוצים
כוס קמח
שלושת רבעי כוס סולת
כפית סודה לשתייה
2 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
כפית תמצית ווניל
קורט מלח
בקערה לערבב קמח, סולת, סודה לשתייה וקורט מלח
להקציף ביצים עם סוכר
להוסיף את השמן ולהמשיך בהקצפה
להוסיף תמצית ווניל
לאחר חומרים יבשים עם חומרים רטובים
להוסיף את התמרים ואגוזי המלך
לערבב לקבלת תערובת אחידה
לאפות בחום 180 מעלות כ-15 דקות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה