יום רביעי, 13 בספטמבר 2017

עוגת קישואים

עוגת קישואים
את העוגה הזו אכלנו אצל קרובי משפחה אמריקאים, בכלל לא זיהינו שהיא עשויה מקישואים. העוגה מאוד עשירה, לחה ודחוסה, מאוד נפוצה באמריקה, האמריקאים קוראים לה לחם קישואים.
אפשר להכין את העוגה מקמח מלא או מקמח לבן, או חצי חצי, הקמח המלא עם הקישואים הופך את העוגה להיות עשירה מאוד בסיבים תזונתיים.
אפשר להוסיף כוס שוקולד צ'יפס
אפשר לצפות את העוגה בגנאש שוקולד.

2 כוסות קישואים מגוררים (בערך 2 קישואים גדולים).
3 ביצים
כוס ורבע סוכר
שלושת רבעי כוס שמן
2 שקיות סוכר ווניל
שתי כוסות וחצי קמח
כפית מלח
חצי כפית אבקת אפייה
כפית סודה לשתייה
2 כפיות קינמון
כוס אגוזי פקאן קצוצים גס
כוס צימוקים / חמוציות

לסחוט את הקישוא המגורר
לערבל ביצים, סוכר, שמן ותמצית ווניל
להוסיף קישוא

בקערה נפרדת לערבב קמח, מלח, סודה לשתייה, אבקת אפייה וקינמון

להוסיף בהדרגה תוך כדי ערבול את החומרים היבשים לחומרים הרטובים
להוסיף פקאן וחמוציות ולערבל מעט

לשמן שתי תבניות מאורכות ולשפוך לתוכן את תערובת העוגה


לאפות בחום של 180 מעלות, 50 דקות


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה