יום שלישי, 19 בספטמבר 2017

עוגת תפוחים פרווה

עוגת תפוחים פרווה:
·      לערבב בקערה:
-           4 כוסות תפוחים מקולפים, ללא הליבה, וחתוכים לקוביות
-           מיץ מחצי לימון
-           כף קינמון
-           2 כפות סוכר.









·      לערבל במיקסר:
-           כוס שמן
-           רבע כוס מיץ תפוזים או מיץ תפוחים
-           2 כוסות סוכר
-           2 כפיות תמצית ווניל
-           4 ביצים




·      לערבב בקערה נפרדת:
-           2 ושלושת רבעי כוסות קמח
-           כף אבקת אפייה
-           כפית מלח



·      לאחד חומרים רטובים עם חומרים יבשים
·      להוסיף תפוחים ללא הנוזלים שהצטברו בקערה.




·      להוסיף אגוזי מלך – כמה שרוצים.
·      לאפות ב-170 מעלות, כ-45 דקות







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה