יום שני, 18 בספטמבר 2017

עוגת תפוזים

כוס סוכר
3 ביצים
שלושת רבעי כוס שמן
שלושת רבעי כוס מיץ תפוזים
כף תמצית ווניל
כוס וחצי קמח
שקית אבקת אפייה

·      להקציף במערבל את הסוכר והביצים עד לקבלת תערובת אחידה
·      להוסיף את השמן, מיץ התפוזים ותמצית הווניל ולהמשיך בערבול
·      לערבב יחד את הקמח ואבקת האפייה ולהוסיף למערבל
·      לערבל רק עד לקבלת תערובת אחידה, לא יותר מידי.
·      לאפות ב-180 מעלות כחצי שעה, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש
·      להכנת סירופ – לערבב רבע כוס מיץ תפוזים עם 3 כפות סוכר, ולחמם במיקרוגל עד שהסוכר נמס.
·      לשפוך את הסירופ על העוגה בעודה חמה




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה