עוגת אספרסו
כוס סוכר
2 כפיות תמצית ווניל
2 כוסות קמח תופח או 2 כוסות קמח ושקית
אבקת אפייה
חצי כוס אספרסו חזק או נס קפה חזק
מאיכות טובה
·
לערבל היטיב
את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה
·
להוסיף למערבל
את תמצית הווניל, הקפה והקמח ולהמשיך לערבל עד לקבלת תערובת אחידה
·
לאפות ב-170
מעלות כ-40 דקות עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש
להכין סירופ:
·
לבשל כוס
אספרסו / נס קפה חזק עם שליש כוס סוכר עד לקבלת סירופ סמיך
·
לשפוך על
העוגה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה