יום שני, 2 באוקטובר 2017

עוגת אספרסו

עוגת אספרסו
200 גרם חמאה רכה
כוס סוכר
2 כפיות תמצית ווניל
2 כוסות קמח תופח או 2 כוסות קמח ושקית אבקת אפייה
חצי כוס אספרסו חזק או נס קפה חזק מאיכות טובה

·      לערבל היטיב את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה
·      להוסיף למערבל את תמצית הווניל, הקפה והקמח ולהמשיך לערבל עד לקבלת תערובת אחידה
·      לאפות ב-170 מעלות כ-40 דקות עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש

להכין סירופ:
·      לבשל כוס אספרסו / נס קפה חזק עם שליש כוס סוכר עד לקבלת סירופ סמיך
·      לשפוך על העוגה 




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה