עוגת נס קפה וברנדי
כוס סוכר
3 ביצים
כוס שמן
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
שקית סוכר ווניל
4 כפות נס קפה איכותי
שליש כוס ברנדי
גביע אשל
כוס שוקולד צ'יפס
כוס אגוזים קצוצים
לערבל את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה
ואורירית
להוסיף את השמן ולהמשיך בערבול
בקערה נפרדת לערבב קמח, נס קפה, סוכר ווניל ואבקת
אפייה ולהוסיף למערבל
להוסיף את גביע האשל והברנדי ולהמשיך בערבול
להוסיף את שוקולד הצ'יפס והאגוזים ולערבב עד לקבלת
תערובת אחידה
לאפות בחום 170 מעלות במשך 40 דקות, עד שקיסם
שננעץ יוצא נקי ויבש.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה