עוגת
דלעת ותבלינים
שלוש וחצי כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפייה
כפית סודה לשתייה
כפית מלח
שתי כפיות קינמון
רבע כפית אגוז מוסקט
2 כוסות סוכר
4 ביצים גדולות
כוס שמן
חצי ק"ג דלעת מבושלת ומרוסקת
חצי כוס מי בישול הדלעת
כפית תמצית ווניל
·
מנפים
ומערבבים את כל החומרים היבשים
·
להקציף במערבל
את הסוכר, הביצים והשמן.
·
להוסיף למערבל
את הדלעת, המים ותמצית הווניל, ומערבלים היטיב.
·
מאחדים את
התערובות הרטובה והיבשה
·
יש להימנע
מבחישת יתר
·
לחלק לשלוש תבניות
אינגליש קייק באורך 25
ס"מ .
·
אופים ב-170
מעלות כ-40 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.
·
אפשר להוסיף
אגוזים שונים או פירות יבשים קצוצים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה