יום שני, 28 באוגוסט 2017

עוגת דלעת

עוגת דלעת ותבלינים
שלוש וחצי כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפייה
כפית סודה לשתייה
כפית מלח
שתי כפיות קינמון
רבע כפית אגוז מוסקט
2 כוסות סוכר
4 ביצים גדולות
כוס שמן
חצי ק"ג דלעת מבושלת ומרוסקת
חצי כוס מי בישול הדלעת
כפית תמצית ווניל



·      מנפים ומערבבים את כל החומרים היבשים



·      להקציף במערבל את הסוכר, הביצים והשמן.



·      להוסיף למערבל את הדלעת, המים ותמצית הווניל, ומערבלים היטיב.



·      מאחדים את התערובות הרטובה והיבשה
·      יש להימנע מבחישת יתר
·      לחלק לשלוש תבניות אינגליש קייק באורך 25 ס"מ.
·      אופים ב-170 מעלות כ-40 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.

·      אפשר להוסיף אגוזים שונים או פירות יבשים קצוצים.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה