צ'יפס תפוחי עץ
תפוחי עץ
אופציונאלי – אבקת סוכר ו/או קינמון
מקלפים את התפוחים – לא חובה
מוציאים את הליבה – לא חובה
פורסים את התפוחים לפרוסות דקות, אפשר להיעזר
במנדולינה.
מחממים תנור ל-120 מעלות.
מניחים את התפוחים על תבניות מרופדות נייר אפייה,
בשלב זה אפשר לפזר אבקת סוכר ו/או קינמון.
אופים בטורבו כשעה. הופכים את התפוחים והופכים שעה
וחצי נוספות. התפוחים לא אמורים להיות קשים ורק כשיתייבשו בחוץ, יהפכו קריספיים
יותר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה