יום ראשון, 27 ביולי 2014

צ'יפס תפוחי עץ

צ'יפס תפוחי עץ
תפוחי עץ
אופציונאלי – אבקת סוכר ו/או קינמון

מקלפים את התפוחים – לא חובה
מוציאים את הליבה – לא חובה
פורסים את התפוחים לפרוסות דקות, אפשר להיעזר במנדולינה.
מחממים תנור ל-120 מעלות.
מניחים את התפוחים על תבניות מרופדות נייר אפייה, בשלב זה אפשר לפזר אבקת סוכר ו/או קינמון.

אופים בטורבו כשעה. הופכים את התפוחים והופכים שעה וחצי נוספות. התפוחים לא אמורים להיות קשים ורק כשיתייבשו בחוץ, יהפכו קריספיים יותר.








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה