חטיפי שומשום
4 כוסות שומשום
2 כוסות סוכר
כוס כפות דבש
מביאים לרתיחה את הסוכר והדבש תוך בחישה מתמדת
מוסיפים את השומשום וממשיכים לערבב חזק, עד שרואים
שנוצרים גושי שומשום, שזה אומר שכל השומשום מצופה בסוכר ובדבש ולכן הוא מתחיל
להידבק.
מפזרים את התערובת בתבנית סיליקון מלבנית, ומהדקים
חזק בעזרת פלטה מדורגת,
כשהתערובת מתקררת אפשר להוציא אותה בשלמותה, כמלבן
גדול, מהתבנית ולחתוך בעזרת גלגלת פיצה הכי קל.
אם אין תבנית סיליקון, ניתן לפזר על נייר אפייה
משומן.
אפשר לטבול את חטיפי השומשום בשוקולד
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה