נוגטין
100 גרם סוכר
3 כפות מים
60 גרם שקדים מולבנים פרוסים
100 גרם סוכר
3 כפות מים
60 גרם שקדים מולבנים פרוסים
בוחשים את הסוכר והמים במחבת ומכינים קרמל
מוסיפים לקרמל את השקדים, בוחשים במהירות
שופכים מיד את התערובת על סילפט או נייר אפייה משומן
מכסים את התערובת בנייר אפייה משומן נוסף
מרדדים מיד.
מחכים שהתערובת תתקשה ואז מסירים בקלות את נייר האפייה
ושוברים לחתיכות
מרגע שנוצר הקרמל יש לעבוד במהירות כי הקרמל מתקשה במהירות
נייר האפייה משתחרר בקלות מהנוגטין רק לאחר שהוא מתקשה, לא רצוי להסיר את הנייר לפני כן.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה