פופקורן
3 כפות שמן
רבע כוס גרעיני תירס
לחמם את השמן וגרעיני התירס בסיר גדול עם מכסה
לבשל כארבע דקות עד שלא שומעים יותר את
ההתפוצצויות
לאחר שמכבים את האש רצוי להמתין עוד דקה.
פופקורן מקורמל
לחמם תנור ל-120 מעלות
5 כפות חמאה
חצי כוס סוכר דמררה
רבע כוס סירופ תירס
חצי כפית מלח
חצי כפית סודה לשתייה
חצי כפית ווניל
לחמם על אש בינונית חמאה, סוכר, סירופ תירס ומלח
עד שהחמאה נמסה
ואז להמשיך בחימום ללא ערבוב כחמש דקות עד שהסוכר
נמס
להוריד מהאש
להוסיף סודה לשתייה ותמצית ווניל
לשפוך את התערובת מיד על הפופקורן ולערבב היטיב
לפזר את הפופוקרן בתבנית גדולה
לאפות שעה בתנור, כל רבע שעה
כשמוציאים מהתנור הפופוקרן מאוד דביק
לפזר את הפופוקורן על נייר אפייה גדול לייבוש
מוחלט.
פופקורן בחמאת בוטנים
כוס חמאת בוטנים
כוס סירופ תירס
כוס סוכר
לפזר את הפופקורן בתבנית גדולה
להמיס את הסוכר וסירופ התירס עד לרתיחה
להסיר מהאש ולהוסיף חמאת בוטנים
לבחוש היטיב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה
לשפוך על הפופקורן, לערבב
לאפות בחום של 180 מעלות 10 דקות
להניח לקירור על נייר פרגמנט
אפשר לפזר סירופ שוקולד
פופקורן מתובל (לחצי כוס גרעיני תירס)
כוס וחצי סוכר
150 גרם חמאה
רבע כוס סירופ תירס
כפית וחצי מלח גס
רבע כפית פלפל קאיין
שלושת רבעי כוס בוטנים מלוחים
להמיס חמאה, סוכר וסירופ תירס
להוסיף מלח ופלפל קאיין
להוסיף בוטנים
לפזר על הפופקורן
לאפות בחום של 120 מעלות כחצי שעה
פופקורן בגבינת פרמזן
4 כפות חמאה מומסת
4 כפות גבינת פרמזן מגוררת
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
לטפטף את החמאה מעל הפופקורן המוכן
לפזר את הגבינה המגוררת ואת המלח והפלפל.
סרטון להכנת פופקורן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה