עוגת פרג לפסח
150 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
2 כפות ברנדי
6 ביצים מופרדות לחלבונים וחלמונים
100 גרם אגוזים קצוצים
כוס ורבע סוכר
3 כפות קמח תפוחי אדמה / קמח מצה / פירורי לחם
100 גרם צימוקים
200 גרם פרג טחון
- מקציפים חלבונים וסוכר
- ממיסים שוקולד ומוסיפים חמאה, בוחשים היטיב
- מורידים שוקולד וחמאה מהאש ומוסיפים ברנדי, חלמונים, קמח מצה ופרג
- מוסיפים את החלבונים המוקצפים
- מוסיפים אגוזים וצימוקים
- אופים ב-170 מעלות כשעה.
הערה: לאחר האפייה העוגה שוקעת למחצית מגובהה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה