יום רביעי, 13 באפריל 2011

עוגת פרג לפסח

עוגת פרג לפסח
150 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
2 כפות ברנדי
6 ביצים מופרדות לחלבונים וחלמונים
100 גרם אגוזים קצוצים
כוס ורבע סוכר
3 כפות קמח תפוחי אדמה / קמח מצה / פירורי לחם
100 גרם צימוקים
200 גרם פרג טחון

  • מקציפים חלבונים וסוכר
  • ממיסים שוקולד ומוסיפים חמאה, בוחשים היטיב
  • מורידים שוקולד וחמאה מהאש ומוסיפים ברנדי, חלמונים, קמח מצה ופרג
  • מוסיפים את החלבונים המוקצפים
  • מוסיפים אגוזים וצימוקים
  • אופים ב-170 מעלות כשעה.

הערה: לאחר האפייה העוגה שוקעת למחצית מגובהה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה