יום חמישי, 14 באפריל 2011

עוגת אגוזי לוז לפסח

עוגת אגוזי לוז לפסח
200 גרם אגוזי לוז טחונים
6 ביצים מופרדות לחלמונים וחלבונים
כוס סוכר
חצי כפית אבקת אפייה
3 כפות קמח מצה
קליפת תפוז מגוררת + המיץ של התפוז
כף קוניאק

  • להקציף חלמון עם שלושת רבע כוס סוכר
  • להוסיף אגוזים, אבקת אפייה, קליפת תפוז מגוררת וקמח המצה
  • להוסיף קוניאק ומיץ תפוזים
  • להקציף את החלבון עם רבע כוס סוכר
  • לאחד את שתי התערובות.
  • לאפות בחום 170 מעלות כחצי שעה, עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה