יום ראשון, 19 בנובמבר 2017

פאי לפסח

פאי לפסח
תחתית של פאי המתאימה לפסח, אותה ניתן למלא במה שרוצים, פרג, שוקולד, ריבה וכד'.
אני הכנתי מילוי של דובדבנים.
חשוב להקפיד על כל השלבים, אחרת תחתית הפאי מתפוררת.

250 גרם עוגיות יין של פסח טחונות דק
100 גרם קמח שקדים
2 כפות סוכר
100 גרם חמאה מומסת.

לערבב את כל החומרים
לשטח בתבנית אפייה, הבסיס ודפנות התבנית
להכניס למקפיא ל-20 דקות
לאפות בחום של 160 מעלות, 15 דקות, עד להזהבה קלה.

המילוי
3 כוסות דובדבנים קפואים מופשרים
שלושת רבעי / 150 גרם סוכר
רבע כוס / 30 גרם קורנפלור
רבע כפית מלח
רבע כוס מים

לבשל תוך כדי ערבוב, עד שכל הסוכר נמס, והתערובת מסמיכה.
לפזר את תערובת המילוי על תחתית הפאי
אפשר להוסיף מעל קצפת


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה