עוגת שוקולד וגבינה
·
תערובת הגבינה
לערבב את כל החומרים בקערה
500 גרם גבינה לבנה 5%
3 ביצים
שלושת רבעי כוס סוכר
100 גרם חמאה מומסת
2 כפיות תמצית ווניל
כף קורנפלור
·
תערובת השוקולד
להמיס בבאן מארי
300 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
·
להקציף בקערה
3 ביצים
כוס סוכר לבן
כוס סוכר חום
·
בקערה נפרדת לערבב
כוס ורבע קמח
כפית אבקת אפייה
חצי כפית מלח
·
לאחד את תערובת הביצים והסוכר עם השוקולד והחמאה המומסים
·
להוסיף את תערובת הקמח
·
לרפד תבנית אפייה גדולה ועמוקה בנייר אפייה, כך שנייר האפייה יבלוט החוצה
כדי שאפשר יהיה לשלוף את העוגה מהתבנית
·
לשפוך לתבנית שלושת רבעי תערובת השוקולד
·
להוסיף מעל את תערובת הגבינה
·
בעזרת כף לפזר גושים של שארית תערובת השוקולד באופן לא אחיד
·
ובעזרת מזלג לערבב ספירלות בעוגה באופן אקראי ליצירת מראה שיש.
·
לאפות בחום של 160 מעלות, כשעה
·
לקרר את העוגה לגמרי בטמפרטורת החדר
·
לקרר במקרר כשעתיים ורק אז לשלוף את העוגה מהתבנית ולחתוך לקוביות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה