יום חמישי, 14 בספטמבר 2017

עוגת שוקולד וגבינה

עוגת שוקולד וגבינה
·         תערובת הגבינה
לערבב את כל החומרים בקערה
500 גרם גבינה לבנה 5%
3 ביצים
שלושת רבעי כוס סוכר
100 גרם חמאה מומסת
2 כפיות תמצית ווניל
כף קורנפלור


·         תערובת השוקולד
להמיס בבאן מארי
300 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה

·         להקציף בקערה
3 ביצים
כוס סוכר לבן
כוס סוכר חום

·         בקערה נפרדת לערבב
כוס ורבע קמח
כפית אבקת אפייה
חצי כפית מלח

·         לאחד את תערובת הביצים והסוכר עם השוקולד והחמאה המומסים
·         להוסיף את תערובת הקמח
·         לרפד תבנית אפייה גדולה ועמוקה בנייר אפייה, כך שנייר האפייה יבלוט החוצה כדי שאפשר יהיה לשלוף את העוגה מהתבנית
·         לשפוך לתבנית שלושת רבעי תערובת השוקולד
·         להוסיף מעל את תערובת הגבינה
·         בעזרת כף לפזר גושים של שארית תערובת השוקולד באופן לא אחיד
·         ובעזרת מזלג לערבב ספירלות בעוגה באופן אקראי ליצירת מראה שיש.
·         לאפות בחום של 160 מעלות, כשעה
·         לקרר את העוגה לגמרי בטמפרטורת החדר

·         לקרר במקרר כשעתיים ורק אז לשלוף את העוגה מהתבנית ולחתוך לקוביות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה