יום שישי, 25 באוגוסט 2017

עוגת בננות ומייפל

עוגת בננות ומייפל
3 בננות בשלות
כוס שמן
3 ביצים
כוס סוכר
2 כוסות קמח
2 כפיות קינמון
2 כפיות אבקת אפייה
חצי כוס אגוזי פקאן קצוצים
כוס סירופ מייפל

בקערה גדולה למעוך את הבננות


להוסיף שמן, ביצים, סוכר וחצי כוס מייפל, ולערבב היטיב
בקערה נפרדת לערבב קמח, קינמון ואבקת אפייה


לאחד את שתי התערובות הרטובה והיבשה
לא לערבב יותר מידי, רק עד שהקמח נטמע בתערובת הרטובה
מוסיפים את האגוזים



משמנים 2 תבניות קינגליש קייק ומעבירים לתבניות את התערובת
לאפות בחום של 160 מעלות למשך 40 דקות
בינתיים מחממים חצי כוס סירופ מייפל, מחממים לא מרתיחים
מוציאים את העוגה מהתנור, מחוררים את העוגה בעזרת קיסם או שיפוד עץ
שופכים את סירופ המייפל על העוגה בעודה חמה.







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה