עוגת אפרסמונים
4 אפרסמונים בשלים מקולפים וטחונים
2 ביצים
חצי כוס סוכר
שליש כוס שמן
כוס וחצי קמח
רבע כפית אגוז מוסקט
כפית קינמון
כפית אבקת אפייה
רבע כפית מלח
שליש כוס פקאן קצוץ גס
להקציף ביצים עם סוכר
להוסיף בזרם דק את השמן תוך כדי ערבול
להוסיף את האפרסמון
לערבב בקערה נפרדת את הקמח, אגוז המוסקט, הקינמון, מלח, ואבקת אפייה
להוסיף את החומרים היבשים לתוך קערת המערבל עם החומרים הרטובים
להוסיף את אגוזי הפקאן
לאפות בחום של 170 מעלות כ-30 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.
4 אפרסמונים בשלים מקולפים וטחונים
2 ביצים
חצי כוס סוכר
שליש כוס שמן
כוס וחצי קמח
רבע כפית אגוז מוסקט
כפית קינמון
כפית אבקת אפייה
רבע כפית מלח
שליש כוס פקאן קצוץ גס
להקציף ביצים עם סוכר
להוסיף בזרם דק את השמן תוך כדי ערבול
להוסיף את האפרסמון
לערבב בקערה נפרדת את הקמח, אגוז המוסקט, הקינמון, מלח, ואבקת אפייה
להוסיף את החומרים היבשים לתוך קערת המערבל עם החומרים הרטובים
להוסיף את אגוזי הפקאן
לאפות בחום של 170 מעלות כ-30 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה