יום שלישי, 19 בנובמבר 2013

באונטי

באונטי
ממתקי קוקוס מצופים בשוקולד

החומרים
250 גרם קוקוס
300 גרם סוכר
300 גרם חמאה
100 מ"ל שמנת מתוקה
3 חבילות שוקולד מריר

להמס את החמאה, הסוכר והשמנת עד שהחמאה והסוכר נמסים
להסיר מהאש ולהוסיף את הקוקוס, לבחוש היטיב.
לרפד תבנית בנייר אפייה שיבלוט מהתבנית כדי שיהיה קל לשלוף את התערובת שהתקשתה.
לפזר את התערובת בתבנית, ולהדק אותה היטיב בתבנית.
להכניס למקרר ללילה.
לחתוך למלבנים / ריבועים.
להמס את השוקולד
לטבול את ריבועי הקוקוס בשוקולד.
אם ריבועי הקוקוס קרים מאוד השוקולד יתקשה כמעט מיד, כמו כן רצוי שהמגש עליו מניחים את הקוקוס המצופה יהיה קר, כך החטיף לא יידבק למגש  והציפוי יהיה חלק ומושלם.


סרטון הדגמה

(המתכון בסרטון לא הצליח לי, יש איזושהי בעיה עם כמות המצרכים, הכול התפורר לי כשחתכתי אותו. אז הסרטון הוא רק הדגמה)

































אפשרות נוספת, למראה יפה יותר, אפשר לשפוך את תערובת הקוקוס לתבנית סיליקון שקעים בצורות שונות, להכניס להקפאה, לשחרר מהתבנית ולטבול בשוקולד.







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה