ריצ'אלי
עוגיות שקדים תפוז מהמטבח האיטלקי
200 גרם קמח שקדים
100 גרם אבקת סוכר
2 חלבוני ביצה
1 כפית תמצית ווניל
1 כפית תמצית שקדים
רבע
כפית מלח
רבע
כפית אבקת אפייה
קליפת
תפוז מגוררת
אבקת
סוכר לציפוי
בקערה לערבב קמח שקדים, קליפת תפוז מגוררת, אבקת סוכר, אבקת אפייה, מלח
בקערה שנייה להקציף את חלבוני הביצים עד לקבלת קצף יציב
להוסיף לקצף את תמצית הווניל ותמצית השקדים ולהמשיך בהקצפה קצרה
להוסיף לקצף בהדרגה את תערובת היבשים, לערבב בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה
להעביר את התערובת לניילון נצמד וליצור גליל
להניח את הגליל במקרר להתייצבות לשעה
לחתוך את הגליל לפרוסות, כדאי לטבול את הסכין באבקת סוכר כדי שלא יידבק
לצפות את הפרוסות באבקת סוכר
לאפות 15 דקות בחום של 170 מעלות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה