יום רביעי, 8 במאי 2019

עוגיות נמסות (Melting Moments cookies)



עוגיות נמסות (Melting Moments cookies)
כוס וחצי /200  גרם קמח
חצי כוס / 60 גרם קורנפלור
רבע כפית מלח
רבע כוס / 30 גרם אבקת סוכר
230 גרם חמאה
כפית תמצית ווניל
חצי כוס / 60 גרם אבקת סוכר

בקערה לערבב קמח, קורנפלור ומלח

במערבל להקציף חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת קרמית חלקה.

להוסיף תמצית ווניל.
להוסיף למערבל את תערובת הקמח, לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
להכניס את התערובת למקרר לשעה עד שהתערובת תתייצב.
ליצור מהתערובת כדורים קטנים, קוטר של 3 ס"מ, ולהניח אותם בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.

לאפות בחום של 170 מעלות, 12 דקות, עד שקצוות העוגיות יתחילו להשחים.
להניח את העוגיות על רשת להתקרר.

לפזר אבקת סוכר על העוגיות.
העוגיות נשמרות היטיב שבועיים בקופסה אטומה.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה