עוגיות
נמסות (Melting Moments cookies)
כוס וחצי /200 גרם קמח
חצי כוס / 60 גרם קורנפלור
רבע כפית מלח
רבע כוס / 30 גרם אבקת סוכר
230 גרם חמאה
כפית תמצית ווניל
חצי כוס / 60 גרם אבקת סוכר
להוסיף תמצית ווניל.
להוסיף למערבל את תערובת הקמח, לערבב
עד לקבלת תערובת אחידה.
להכניס את התערובת למקרר לשעה עד
שהתערובת תתייצב.
לאפות בחום של 170 מעלות, 12 דקות,
עד שקצוות העוגיות יתחילו להשחים.
לפזר אבקת סוכר על העוגיות.
העוגיות נשמרות היטיב שבועיים בקופסה
אטומה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה