יום שלישי, 29 בינואר 2019

עוגת פודינג פירות יבשים


עוגת פודינג פירות יבשים
120 גרם חמאה
כוס סוכר חום דמררה
2 ביצים
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפייה
חצי כפית סודה לשתייה
כוס אגוזי פקאן קצוצים גס

לערבב בקערה קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
במערבל להקציף חמאה עם סוכר, עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה
להוסיף ביצים אחת אחת, להקציף היטיב אחרי כל הכנסת ביצה, עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
להוסיף את תערובת הקמח למערבל, ולערבל עד לקבלת בצק.
להוסיף את פודינג הפירות יבשים ואת האגוזים, ולערבל רק עד לקבלת תערובת אחידה.
לאפות בחום של 170 מעלות, 50 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא נקי.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה