יום חמישי, 16 בנובמבר 2017

פראנג'יפאן - קרם שקדים

פרנג'יפאן - קרם שקדיםFrangipane -
זהו קרם בסיסי בטעם שקדים המיועד לשימוש במאפים רבים.

100   גרם חמאה רכה
100   גרם סוכר
2   ביצים
100   גרם אבקת שקדים
כפית תמצית ווניל

מקציפים חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה
מוסיפים את הביצים, אחת אחת
ולבסוף מקפלים פנימה את אבקת השקדים
מוסיפים את תמצית הווניל

אפשר לשמור תערובת זו ימים ספורים במקרר עד לשימוש
או במקפיא להרבה יותר זמן, חשוב לזכור שהתערובת מכילה ביצים חיות, והיא מיועדת לאפייה.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה