פרנג'יפאן - קרם
שקדיםFrangipane -
זהו
קרם בסיסי בטעם שקדים המיועד לשימוש במאפים רבים.
100 גרם חמאה רכה
100 גרם סוכר
2 ביצים
100 גרם אבקת שקדים
כפית
תמצית ווניל
מקציפים
חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה
מוסיפים
את הביצים, אחת אחת
ולבסוף
מקפלים פנימה את אבקת השקדים
מוסיפים
את תמצית הווניל
אפשר
לשמור תערובת זו ימים ספורים במקרר עד לשימוש
או
במקפיא להרבה יותר זמן, חשוב לזכור שהתערובת מכילה ביצים חיות, והיא מיועדת לאפייה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה