יום שלישי, 6 באוקטובר 2020

עוגת תפוחים עם שיבולת שועל

 לערבב בקערה
160 גרם שיבולת שועל
200 גרם קמח
150 גרם סוכר
כף קינמון

לערבב בקערה שנייה
6 תפוחים מקולפים ומגורדים
2 כפות לימון


לפזר בתבנית אפייה 30 גרם חמאה קפואה מגורדת
לפזר מעט מתערובת הקמח ותערובת התפוחים, לסירוגין בשלוש שכבות 


שכבה אחרונה תערובת הקמח
לפזר מעל 120 גרם חמאה קפואה מגורדת
לאפות בחום של 170 מעלות כ-50 דקות, עד שהמאפה משחים קלות








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה